Update Coronamaatregelen

Update Coronamaatregelen

 

 

 

23 juli 2020

Covid-19 maatregelen

Sinds 1 juli is de nieuwe noodverordening van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond van kracht. Het is toegestaan om met meer dan 3 bezoekers op de tuin te verblijven. Het bestuur vraagt u om dit niet uit de hand te laten lopen. Het virus is nog steeds onder ons en het aantal besmettingen neemt weer toe. Wees dus voorzichtig.

Ook blijft de 1,5 meter afstand van kracht .
Voor iedereen die niet tot 1 huishouden behoort is de afstand tot elkaar 1,5 meter. Ook al bent u familie van elkaar. Ook de afstand op de paden blijft 1,5 meter van elkaar.

Het bestuur heeft helaas moeten besluiten om de gebruikelijke bijeenkomsten als koffie ochtend, zomer- en einde seizoenborrel en ook spelletjesavonden voor het resterende seizoen 2020 niet toe te staan.
Kantineverhuur kan ook niet. De onderlinge 1,5 meter afstand is bij dergelijke bijeenkomsten niet handhaafbaar volgens de regels van de noodverordening.
Verder zal ook de Proeverij in september niet doorgaan. Het bestuur hoopt van harte dat deze activiteiten in 2021 – al dan niet in aangepaste vorm – weer kunnen plaatsvinden. Dat is afhankelijk van de dan geldende maatregelen en de vraag of dit verantwoord is.

Het Kweeklust bestuur