Opruiming

Na de fietsenstalling, nu het volgende (opruim) project…

Na de succesvolle opschoning van de fietsenstalling, het plaatsen van een fietsenrek bij de kantine, is er nu weer iets waar we tegenaan gaan.

De rechterkant naast het bestuursgebouw is zo langzamerhand verworden tot een dumpplaats van oud ijzer, metalen en wat dies meer zij. Er blijkt een misverstand bestaan: veel leden denken dat ons aller Gerard Donkersloot dit allemaal -om niet- sorteert en wegbrengt naar het milieupark. Dit is niet het geval, maar die gedachte is er ingeslopen. Zeker voor ook veel nieuwe leden nu deze correctie.

Gerard Donkersloot brengt slecht 1 keer ( bij de aanvaarding van uw tuin), een vracht grofvuil gratis weg. Indien gewenst kan hij ook ander grofvuil wegbrengen , maar alleen tegen betaling. Daarvoor maakt hij een afspraak wanneer de spullen op uw tuin te komen halen. In alle andere gevallen dient u uw grofvuil, metalen en dergelijke zelf weg te brengen naar het milieupark.

Uw bestuur streeft naar een opgeruimd, schoon park. Er komt een bord bij de bestuurs-ruimte te staan met de tekst GEEN VUIL MEER STORTEN.

 

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.