Foto’s Proeverij 2017

Foto’s van de Proeverij.
Mooi weer, heerlijk eten, grote opkomst, enorm succes.

Het weer had op zondag 3 september echt niet beter gekund, de weergoden waren ons zeer gunstig gestemd. We konden dus buiten in onze zomerkleren de meest lekkere gerechten te proeven.

Er was veel uit eigen tuin: bloemensalade, vers geperst appelsap, courgette- en pompoensoep, appeltaart afijn, van alles. Wat er niet uit eigen tuin kwam, pikante balletjes en lekkere visjes bijvoorbeeld, kwam uit de tuin van een landelijke grootgrutter, dat mocht ook.

Was verleden jaar de opkomst al groot, dit keer waren er rond de 50 personen.
Natuurlijk ook ons prominente oudste lid, Bram van t Hout, waar veel mensen een praatje mee maakten. Ook leuk dat er wat ‘nieuwe’ kweeklustleden aanwezig waren, een echt verenigings- evenement was het.

Wat het eten betreft: er bleef op wat soep en salade na niets over, de rest was schoon op.
We danken daarvoor allen die iets meegebracht hebben; we danken het bestuur voor alle vloeibare bijdragen en natuurlijk ook met name: de organisatie dames: Lia, Betty, Wilma en Trudy.

Volgend jaar vast weer!

Foto’s: Zie hieronder een selectie uit de grote stapel fotoos die ons toegezonden werd. Ze zijn de moeite van het bekijken waard. Wie weet staat u er nog op ook.

Foto’s 3 september 2017.
(klik op de foto voor een vergroting)


 


2 gedachten over “Foto’s Proeverij 2017

  1. […] Zie hier de foto’s van de Proeverij 2017 Zie hier de foto’s van de Proeverij 2016 [R... atvkweeklust.nl/proeverij-3-september
  2. […] Zie hier de foto’s van de Proeverij 2017 Zie hier de foto’s van de Proeverij 2016 [R... atvkweeklust.nl/advisering-technische-en-onderhoudszaken

Reacties zijn gesloten.