Proeverij 2022

ATV Kweeklust Proeverij 2022

 

 

 

4 september 2022 wordt het alweer de 6e editie van de PROEVERIJ, een jaarlijks evenement bij ATV Kweeklust vanaf 2016 en altijd op de 1e zondag van september.
Dat het in goede aarde valt blijkt wel uit het groeiend aantal deelnemers.

En buiten het eerste jaar, waar wij uit moesten wijken naar de kantine omdat het pijpenstelen regende zijn de weergoden ons elk jaar goed gezind geweest. Bijna te warm soms maar voor een mega picknick met zo’n 60 mensen helemaal te gek.  Alle leden van ATV Kweeklust zijn welkom en wij hopen dit jaar een nog meer gevulde dis te hebben met nog meer leden die meedoen.

Het concept is simpel,
Iedereen die meedoet levert een bijdrage aan de proeverij. Natuurlijk leuk als je het van je eigen tuinopbrengst kunt maken maar dat hoeft niet.
Per tuin een gerecht waar minimaal 8 personen van kunnen proeven. Wat het is laten wij aan jou over, je favoriete soep, smulbrood, quiche, gehaktprutje, vegahapje of een overheerlijke cocktail, fruitbowl, toetje of taartje. Alle bijdragen tezamen vormen een volle tafel met overheerlijke proeverijtjes. Iets uit de wereldkeuken.

Nieuwe leden nodigen wij in het bijzonder uit om kennis te maken met je medetuinders, het is altijd fijn om met elkaar over een gezamenlijke hobby, de tuin te praten, ideeën uit te wisselen en zo een gezellige middag te hebben.

Voel je vooral welkom!

Op de poster vind je de tijden. Het is fijn als wij ongeveer weten voor hoeveel mensen wij de tafels kunnen dekken, maar besluit je op het laatst toch mee te doen, kom vooral langs en zet je gerecht erbij op tafel!

Een korte impressie van vorig jaar vind je hier https://atvkweeklust.nl/wp-content/uploads/VIDEO-2021-09-05-20-34-09.mp4

Aanmelden kan via: Lia.vanvliet@ziggo.nl geef even je tuinnummer op, met hoeveel je bent en evt. het gerecht wat je maakt. Aanmelden kan ook bij tuin 27 (Trudy en Wilma) of tuin 28 (Betsy en Lia)

Poster met uitnodiging https://atvkweeklust.nl/wp-content/uploads/flyer-proeverij-2022.pdf