Plantjesdag 27 mei: doorslaand succes

Op een alweer zonovergoten, zeg maar gerust stikhete zaterdag 27 mei jl. verzamelden zich de plantjesliefhebbers op het terrein bij de kantine.
Zie ook de foto’s in dit bericht.

Plantjesdag 27 mei

Er was behoorlijk veel gestekt en gekweekt en dat leverde interessante discussies op.
Een aardbeimunt? En wat voor tomaat was dit nu? En welke pompoen was sier en welke was dan eetbaar? Kortom, het was zeer geanimeerd; met aardig wat nieuwe leden, en zelfs een paar “buren van het Toepad.

Velen gingen dan ook, zelfs als zij niets ingebracht hadden, verrukt met een buit aan stekken en plantjes naar huis: er was meer dan genoeg. En zoals gebruikelijk, ook diegenen die “alles al hadden” namen toch ook maar weer wat mee, want net dat ene plantje ach, en een zonnebloem erbij is nooit weg. Wat er daarna nog overbleef ging terug of word door de vrijwilligers in de bloembedden van het terrein verwerkt. Memorabel moment: ons oudste tuinlid: Bram van t Hout gaf acte de presence en dronk gezellig een kop koffie mee.

Ook de bioloog Leo Brand, die eerder hier een cursus verzorgde was van de partij. Hij schoot een serie professionele fotoos die later op deze site zullen verschijnen.

Voor nu, veel dank aan de organisatoren: de dames van t Hout en van Vliet die alleen zelf al voor een enorme hoeveelheid groen zorgden.
Super dames!

 

Plantjesdag foto’s
(Klik op een foto voor een vergroting.)

 

 

 

 


 


Een gedachte over “Plantjesdag 27 mei: doorslaand succes

  1. […] Zet het in uw agenda? -> 27 mei, aaanvang is om 10.30 uur Voor vragen : coordinatie de dames van ... atvkweeklust.nl/plantjesruilbeurs

Reacties zijn gesloten.